AKKO Invest: Új Igazgatósági tagot választottak a részvényesek

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash

Budapest, 2020. szeptember 3. – Rendkívüli közgyűlést tartott az AKKO Invest, melyen a részvényesek új Igazgatósági és Audit bizottsági tagot választottak. Az új tag Székely Gábor, aki komoly tőkepiaci és tranzakciós tapasztalattal érkezik a befektetési társasághoz.
A Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett AKKO Invest Nyrt. szeptember 3-i rendkívüli közgyűlésén a részvényesek új Igazgatósági és Audit bizottsági tag megválasztásáról döntöttek. Az Igazgatóság tagjának választották Székely Gábort, aki komoly tapasztalatokkal rendelkezik a magyar tőkepiacon.
Székely Gábor a Pénzügyi és Számviteli Főiskola Pénzügy szakán szerzett közgazdász diplomát. Szakmai pályafutásának elején az ingatlanüzemeltetési- és befektetési piacon szerzett széleskörű tapasztalatokat, valamint tanácsadóként segítette jelentős hazai vállalatok tőkeműveleteit, szakértőként pedig ipari termelőüzemek értékesítésébe is bekapcsolódott. A szakember évtizedes vállalatvezetői és tőkepiaci tapasztalattal rendelkezik, miután részt vett Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő ingatlanbefektetési társaságának, az Appeninn Nyrt-nek 2009-es megalapításában, melynek aztán vezetője is volt. Jelenleg a Budapesti Értéktőzsde Prémium kategóriájában jegyzett AutoWallis Nyrt. befektetési igazgatójaként és igazgatóságának tagjaként
felel a tőzsde autós vállalatának tőkepiaci jelenlétéért, új befektetéseinek felkutatásáért és azok lebonyolításáért.

Rendkívüli közgyűlés